Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Nyiri János temetése

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nyiri János temetése

Kedves Barátok, Ismerősök!

Nyiri János kollégánk váratlan, tragikus halálát követően szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy milyen feltételek mellett vehetünk végső búcsút kedves kollégánktól.

János temetése december 4-én, pénteken 10 óra 45 perckor lesz az Új Köztemetőben (1108 Kozma utca 8-10.)

A jelenlegi helyzetben temetésen legfeljebb ötven fő vehet részt, ezért kérjük, csak azok készüljenek a temetésen való részvételre, akik erre meghívót kapnak. A ravatalnál viszont mindenki leróhatja tiszteletét, ha a ravatalozó helységében 10 főnél nem tartózkodnak egyszerre többen. Így valójában bárki eljöhet, csak a sírhoz nem kísérhetjük majd többen, mint akik erre meghívót kapnak. Kérjük, azt senki ne vegye személyes sértésnek, ha nem kap meghívót, hiszen ismerve János kiterjedt ismeretségi körét, szinte lehetetlen a meghívandók számát reálisan ötven főnél megállapítani.

Ha a járvánnyal kapcsolatos előírások változnak december 4-ig, akkor ezen a felületen további információkat teszünk közzé.

A Szent István Király Zeneiskola amint a járványhelyzet azt lehetővé teszi, emlékkoncertet szervez, ahol egyrészt számít mindenkire, aki szeretettel gondol Jánosra, és azokra is, akik kollégái, tanítványai voltak és szívesen szerepelnének ezen a koncerten.

Visszaugrás a navigációhoz