Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

28. A napos oldalon!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

28. A napos oldalon!

Hetek óta nem érkezett friss hír erre a felületre. Az elmúlt időszakban sok nehézséggel kellett megbirkóznia a Megrendelőnek, a Vállalkozónak, de az Iskolaigazgatónak is. Sok technikai és anyagi természetű nehézséget kellett megoldani ezekben a hetekben. Mostanra elhárultak ezek az akadályok és már semmi sem veszélyezteti a munka befejezését, sem a szeptemberi tanévkezdést.

 

A belső térben folynak a szakipari munkák, villanyszerelés, fűtés, álmennyezetek. A folyosók burkolása kész, a termekben még hiányzik a parketta, az elektromos szerelvények és a belső ajtók, de megérkeztek a hűtő-fűtőtestek. A harmadik emeleten mulatságos látványt nyújt a gyakorló termek légcseréjéhez épülő hálózat. Persze ezt is majd álmennyezet takarja.

A földszinti aulában látszik a végleges burkolat és a szépen újra csempézett büfé!

A ház külsején lassan körbeér a téglaburkolat. A Kisterem blokkján kész. Az utcai részen a dombormű helyén még hiányos, de ennek oka van: A képen látható élénk-rózsaszín pöttyök jelölik a tartószerkezet helyét, amely a majdani kottavonalakat rögzítik. Ha azok a helyükre kerültek, akkor fejezik be itt is a téglaburkolatot.

És az iskola nyugati, azaz napos oldalára felkerültek a napelemek!

Végül: baráti üdvözletét küldi Pagodánk, üzeni, jól van, most a munkások pihenője, de nagyon hiányzunk neki. Megnyugtattam, hamarosan jövünk!

Visszaugrás a navigációhoz