Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Szent István Konzi 1956-os megemlékezése 2020. október 22-én

Szakgimnáziumi előfelvételi információk 2020.

Rendhagyó Nyílt nap 2020. november 5-én!

Intézkedési terv a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről

Beiratkozás

Szakgimnáziumi együtteseink koncertje a Müpában

Tájékoztatás a tantermen kívüli digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezelésről

Ebéd megrendelése, illetve lemondása

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A járvány-helyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy az iskolában előfelvételi meghallgatásokra, személyes konzultációkra kerüljön sor. Ezek helyett kérjük, vegyék fel a kapcsolatot tanárainkkal a lenti elérhetőségeken. Személyes egyeztetést követően szeretnénk kérni felvételeket, videókat a jelentkezők…

Részletek

Tisztelt Érdeklődők! Kedves Leendő Diákjaink!   A járvány-helyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy megtartsuk „Nyílt napunkat” a megszokott rend szerint. Szeretnénk ettől függetlenül minden kedves érdeklődőt meghívni és vendégül látni egy rendhagyó, virtuális nyílt napon….

Részletek

Kedves leendő kilencedikesek, tisztelt Szülők! Felvételi értesítőnkben szülői értekezletre hívtuk Önöket. Sajnos az ismert helyzetben nem tudjuk megtartani ezt a tájékoztatót.

Részletek

2020 február 29-én, szombaton a Zuglói Filharmónia szervezésében immár ötödik alkalommal kapott lehetőséget a Szakgimnázium Fúvószenekara, hogy önálló koncert keretében mutathassa meg tudását a Müpában. Ebben az évben a műsorválasztás lehetővé tette, hogy ne csak…

Részletek

Tisztelt Szülők!   A kialakult helyzetre való tekintettel, Önkormányzati döntés alapján a MultiSchool 3 étkezés megrendelő program webes felületén történő megrendelés / lemondás a következő értesítésig szünetel.

Részletek

Visszaugrás a navigációhoz