Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Nyiri János temetése

Elkészült az iskolánkat bemutató filmünk!

Szakgimnáziumi előfelvételi információk 2020.

Gyászhír

Gyászhír

Szent István Konzi 1956-os megemlékezése 2020. október 22-én

Intézkedési terv a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről

Beiratkozás

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kedves Barátok, Ismerősök! Nyiri János kollégánk váratlan, tragikus halálát követően szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy milyen feltételek mellett vehetünk végső búcsút kedves kollégánktól.

Részletek

A járvány-helyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy az iskolában előfelvételi meghallgatásokra, személyes konzultációkra kerüljön sor. Ezek helyett kérjük, vegyék fel a kapcsolatot tanárainkkal a lenti elérhetőségeken. Személyes egyeztetést követően szeretnénk kérni felvételeket, videókat a jelentkezők…

Részletek

Nehéz szívvel tudatjuk mindenkivel, aki ismerte és szerette, hogy kedves, megbecsült kollégánk, Bánhegyi Géza a mai napon végleg elhagyott bennünket.

Részletek

Megrendülve tudatjuk a zeneművész szakmával és mindenkivel, aki ismerte, szerette, hogy a mai napon iskolánk igazgatóhelyettese, Nyíri János elhagyott bennünket. Az orvosi segítség ellenére vírus erősebbnek bizonyult szervezeténél. Kifogyhatatlannak tűnő energiája, állandó derűje és kedvessége…

Részletek

Kedves leendő kilencedikesek, tisztelt Szülők! Felvételi értesítőnkben szülői értekezletre hívtuk Önöket. Sajnos az ismert helyzetben nem tudjuk megtartani ezt a tájékoztatót.

Részletek

Visszaugrás a navigációhoz