Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

VÁLTOZÁS AZ ÉTKEZÉS CSEKKES BEFIZETÉSÉBEN!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

VÁLTOZÁS AZ ÉTKEZÉS CSEKKES BEFIZETÉSÉBEN!

Tisztelt Szülők!

Továbbítjuk Önöknek a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályának tájékoztatását a 2023. január 1-től hatályba lépő változásáról, melyek már a decemberi ügyintézést érintik.

  1. Megszűnik az eddigi postai csekkes befizetés lehetősége, helyette bankfióki készpénzbefizetés lesz elérhető azoknak, akik nem tudják átutalással vagy bankkártyával kiegyenlíteni a gyermekük étkeztetési számláját.
  2. Aki igényli, az iskolától csekkszelvény nélküli számlát kap a szülő és az alábbi befizetést segítő dokumentumot:

Bankszámla neve: Zuglói PH Étkezés

Bankszámlaszám: 11784009-15735777-02130000

Közlemény: Gyermek neve, iskola neve

Fizetendő összeg:

A fizetendő összeg a készpénzmentes tanácsadói fiókok kivételével bármelyik OTP bankfiókban befizethető Az egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy regisztráljanak a multischool.zuglo.hu oldalon. Másik érv a Multischool4 használata mellett, hogy gyermekük számára itt A-B menü választásának lehetőség van, ami kizárólag csak ezen a felületen működik.

Tisztelettel kérem a fentiek tudomásul vételét, amennyiben észrevételük van, forduljanak Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Polgármesteri Hivatal illetékes osztályához (etkezes@zuglo.hu).

Az étkezés megrendelésére minden hónap 5-15. között van lehetőség (a következő hónapra) a multischool.zuglo.hu étkezés megrendelő programban. Ezen kívül én tudom megrendelni a gyermeknek, külön kérés esetén.

További kérdés, kérés esetén állok szíves rendelkezésükre.

 

Vörös Ildikó

iskolatitkár
 
Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium
és Alapfokú Művészeti Iskola
1149 Budapest, Egressy út 178/g.

104-es iroda
+3670/945-55-36

Visszaugrás a navigációhoz