Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

24. Azért a víz az úr!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

24. Azért a víz az úr!

A mai kooperációra érkezve egy patak csordogált velem szembe a Columbus utcában. Közelebb érve láttam, hogy ez bizony az iskolánk pincéjéből éppen kiszivattyúzott víz lenne, ami az esős napokat követően ott összegyűlt. A bejárás során a még nyitott épületrészeken (Kisterem, belső aula, hangszerraktár/Járdányi terem, stb.) bizony kapott az égi álldásból bőkezűen. A ház „bezárására” azaz a szerkezetépítés befejezésére érezhetően nagy erőfeszítéseket tesz a kivitelező:

Mára beemelték a Kisterem feletti termek feletti betongerendákat:

A belső udvar feletti födém vasalása kész, hamarosan kiöntik betonnal és így lezárul. A vasalaton látszik a majdani felülvilágítók helye. A képen nyíllal jelöltem az üvegmennyezet acélszerkezetét, ami szintén a napokban kész, így ott is le lehet zárni végre az eső elől az alagsori aula területét. A jobb érthetőség érdekében a jelenlegi állapot mellé helyezem a látványtervet:

Először volt alkalmam valamit megtapasztalni, milyen lesz a Kisterem feletti egyik próbaterem. Kevesebb vízzel és sokkal több zenével azt hiszem nagyon fogjuk szeretni!

Ezen a szinten lesz a Langbein feletti másik kamaraterem, amellyel komoly terveim vannak, erről többet majd a félévi értekezleten fogok elárulni:

És végül a tetőkert (helye)! Ugyanis tető már van, a párkány betonozása következik, szigetelés, és a tavasz folyamán már folyik is a kertépítés. Soha még így nem vártam a tavaszt!

Visszaugrás a navigációhoz