Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Tiéd a Steinway és Billentyűs Szakmai Nap

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Tiéd a Steinway és Billentyűs Szakmai Nap

„TIÉD A STEINWAY” HANGVERSENY ÉS BILLENTYŰS SZAKMAI NAP FELHÍVÁS!

 

Kedves Kollégák! Kedves Diákok!

 

Iskolánk évek óta nagy sikerrel rendezi meg a „Tiéd a Steinway” hangversenyt, melyen eddig több mint 1.000 növendék vett részt. Köztudott, hogy rendezvényünk során a kiemelkedő produkciók előadói rendre felvételt nyertek Szakgimnáziumunk zongora szakára, és ez idén sem lesz másként!

 

A „Tiéd a Steinway” hangversenyt megelőzően szakmai napot is szervezünk, amelyen részt vehetnek mindazok, akik szívesen veszik szakközépiskolai tanáraink segítségét munkájukhoz.

 

A Billentyűs Tanszak szakmai napját 2023. november 4-én, szombaton rendezzük meg. Felhívjuk figyelmüket, hogy szakmai napunkat idén már megújult Columbus utcai épületünkben tartjuk. (1145 Budapest, Columbus u. 11.)

 

A zongoraórák mellett az orgona és csembaló tanáraink is várják a növendékek jelentkezését, hogy lehetőséget adjanak ezen billentyűs hangszerek kipróbálására is.

Az órák időpontját ezúttal is saját meglátásuk szerint regisztrálhatják a honlapon keresztül elérhető táblázatban. Táblázat ezen a linken tekinthető meg.

Kérjük, hogy jelentkezésüket erősítsék meg egy e-mailben, melyben a felkészítő tanár, szülő és növendék telefonszámát is mellékelik. Kérjük, a már kitöltött cellákat ne módosítsák.

 

Jelentkezési határidő: az órarend beteltével automatikusan lezárjuk a jelentkezést

A Nyílt Napon való részvétel ingyenes.

 

 

„Tiéd a Steinway” koncertek 2023. november 11-én, szombaton.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hangversenyek az újjáépült Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI Nagytermében lesznek (1145 Budapest, Columbus u. 11.)

Jelentkezni e-mailen lehet: info@sztif.hu

A jelentkezési lap letölthető ezen a linken.

 

Jelentkezési határidő: 2023. október 27., péntek

 

Rendezvényünkön a részvétel ingyenes. A koncerteken professzionális felvételt készítünk, amelyet megosztunk a résztvevőkkel.

 

Kérjük, hogy kezdeményezésünkről tájékoztassák a zongora, orgona és csembaló tanszak tanárait, szülőket és a növendékeket.

 

Bízva sikeres együttműködésünkben, tisztelettel,

 

Makovecz Pál

igazgató

Visszaugrás a navigációhoz