Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Keresztes Sándor Kristóf

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Keresztes Sándor Kristóf

Vidéken nőttem fel, Pécs mellett, ott is kezdtem el zeneiskolai tanulmányaimat. Majd 2008-ban kerültem fel Pestre, sikeres felvételit követően a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium harmonika tanszakára.
Ezt elvégezve, 2012-ben tovább folytattam zenei képzésemet a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ahol BA, MA és TMA (tanári mesterszak) diplomákat szereztem meg.

Nagyon fiatalon, már az egyetem első évében elkezdtem tanítani Vecsésen, akkor még csak 4 növendékem volt, de most már kibővült a tanszakom tíz tanítványra. Egyetemi éveim alatt nem csak munkát találtam, de Erasmus pályázatot is elnyertem, ennek köszönhetően a harmadik évet már a Hochschule für Musik egyetemen kezdhettem meg Detmoldban, Németországban.

Visszatérésem követően bekerültem a színházi világba: először a Színművészeti Egyetemen kértek fel egy-két orosz dal kísérésére, majd 2017-ben az Odry Színház tagja lettem, egy évre rá az Operettszínházban játszottam, 2019-től a Szolnoki Szigligeti Színház tagjaként, majd 2020 szeptemberétől pedig a Vígszínház zenekarában játszom.

Nem mondanám, hogy versenyző típus lennék, de sikerült II-III. helyezéseket is elérnem pár nemzetközi harmonikaversenyen.

2018-tól megalakult a „La Garconne” nevű sanzon együttesünk, amivel havi rendszerességgel igyekszünk örömöt csalni az emberek arcára.

Visszaugrás a navigációhoz