Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

„Tiéd a Steinway” és Billentyűs szakmai nap!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

„Tiéd a Steinway” és Billentyűs szakmai nap!

Kedves Kollégáink! Kedves Diákok!

 

Iskolánk évek óta nagy sikerrel rendezi meg a „Tiéd a Steinway” hangversenyt, melyen eddig több mint 700 növendék vett részt. Köztudott, hogy rendezvényünk során a kiemelkedő produkciók előadói rendre felvételt nyertek Szakgimnáziumunk zongora szakára, és ez idén sem lesz másként!

A „Tiéd a Steinway” hangversenyt megelőzően szakmai napot is szervezünk. Részt vehetnek mindazok, akik szívesen veszik szakközépiskolai tanáraink segítségét munkájukhoz.

 

A Billentyűs Tanszak szakmai napja 2022. október 22-én szombaton kerül megrendezésre.

Fontos: Felhívjuk figyelmüket, hogy idén (Columbus utcai épületünk felújítása miatt) ideiglenes otthonunkban tartjuk a szakmai napot, amelynek címe: 1149 Budapest Egressy út 178/G.

A zongoraórák mellett az orgona és csembaló tanáraink is várják a növendékek jelentkezését, hogy lehetőséget adjanak ezen billentyűs hangszerek kipróbálására is.

Az órák időpontját ezúttal saját meglátásuk szerint regisztrálhatják a honlapon megtalálható táblázatban, amely innen érhető el. A jelentkezésre nem szabunk határidőt, de automatikusan lezárjuk, amikor a szabad időpontok elfogynak!

Billentyűs napunkon a részvétel ingyenes.

 

A „Tiéd a Steinway” időpontja 2022. november 12, szombat.

Ez a rendezvényünk is ideiglenes helyszínen kerül megrendezésre ebben az évben, a Szent István Gimnázium Dísztermében. Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 15.

Jelentkezni lehet e-mailben az info@szentistvanfilharmonikusok.hu címen lehet. Jelentkezési lap innen tölthető le.

Jelentkezési határidő: 2022. október 31, hétfő.

A jelentkezés ingyenes. A koncerteken professzionális felvételt készítünk, amelyet megosztunk a résztvevőkkel.

 

Visszaugrás a navigációhoz