Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Zeneirodalom vizsga anyaga

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Zeneirodalom vizsga anyaga

Kedves Felmentettek! Kedves Szülők! Kedves Tanárok!

Az idei évben szeretném, ha a zeneirodalmi vizsga beadandó formájában menne végbe. Ennek megfelelően a letanított féléves anyagból még feldolgozható mennyiséget gazdag körítésben, szövegekkel, képekkel, idézetekkel, zenével és olykor kottapéldákkal tarkítva bocsátom rendelkezésre, amelynek végén néhány a szöveghez kapcsolódó tesztkérdés és választható kidolgozandó feladat áll. Szeretném, ha a feladatok középpontjában inkább az ismeretszerzés és szabad kalandozás, ugyanakkor a szövegértés, önálló gondolkodás és a megszerzett ismeretek önálló hasznosítása állna. Ennek megfelelően kérném a csekély mennyiségű feladat lelkiismeretes elvégzését, s akinek tetszését megnyerte a szöveg-tartalom-zene, úgy használja a továbbiakban is sok szeretettel.

A feladatok mellett a tematikának megfelelő koncertélményeket is beszámítom, értékelem, természetesen beszámolóval csatolva! 😊 (Ez nem kötelező!)

Egyetlen kérés: már létező forrásból, szó szerint történő másolás semmiféle esetben se történjen, a válasz ilyen esetben automatikusan érvénytelen.

Leadási határidő : január 9, hétfő,
Leadás módja: e mailben, lilladora95@gmail.com levelez ő címre.
Megkeresés : ugyanazon az elérhetőségen!

ZIR – vokális feladatlap

ZIR – zenekar feladatlap

ZIR – 7-8-os feladatlap

ZIR – zongora feladatlap

 

Visszaugrás a navigációhoz