Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Menza

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Menza

ÉTKEZÉS – Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI

 

Az étkezés megrendelésre kétféle módon van lehetőség:

Csekken – amit az iskola pénztárában állítok ki, melyet postai úton kell befizetni, a csekken (+ számlán) szereplő befizetési határidőn belül. Csekket a hónap folyamán bármikor tudok adni, ha esetleg kifutottak a webes határidőből. Abban az esetben, ha az aktuális hónap már elkezdődött, a csekk kiállításától számított 2. napon fog tudni étkezni a gyermek. A csekk kiállítása fizetési kötelezettséggel jár, mivel az étel ezáltal megrendelésre kerül.

 

Bankkártyávalmultischool.hu Erre minden hónap 5-15-e között van lehetőség.

Ez teljes mértékben úgy működik, mint egy internetes vásárlás, a honlapon lépésről lépésre lehet megrendelni az ételt gyermekük számára. Fontos, ha esetleg a bankkártyás fizetés akadozik, megrendelés nélkül ne utaljanak. (Bejelentkezési nevet és jelszót az új diákok részére augusztus elején küldök ki, a megadott szülői email címre.)

A programban minden hónap 5- 15-éig van lehetőség az étkezés megrendelésére. A programban lehetőség van napokat kijelölni, amikor nem szeretne étkezni a gyermek (az étlap is megtekinthető).

Lemondani a programban is lehetséges, a lemondandó nap előtti munkanapon reggel 9 óráig. (Ezt telefonon is megtehetik.) Ezek a lemondások a következő hónapban lesznek jóváírva.

 

Az ebéd díja 439 Ft / nap.

(50 % kedvezmény igénybe vehető, a nyilatkozat kitöltésével.)

Lehetőség van vegetáriánus / laktózmentes / szénhidrátcsökkentett / stb. ebédet rendelni, ezekhez szakorvosi igazolás szükséges.

A külön étkezők igazolását július 30-ig legyenek szívesek eljuttatni részemre, csak ezek alapján fogja tudni az Önkormányzat biztosítani a külön étrendet a gyermeknek szeptembertől. (Ehhez ki kell tölteni egy külön nyilatkozatot is, melyet igény esetén küldök.)

Bármilyen kérdéssel állok rendelkezésükre, az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

 

Üdvözlettel,

Vörös Ildikó

iskolatitkár

Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium

és Alapfokú Művészeti Iskola

1149 Budapest, Egressy út 178/G. 104-es iroda

+36-70/945-55-36

e-mail: voros.ildiko@szentistvanzene.hu

Visszaugrás a navigációhoz