Rovataink:

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Felvételi 2022/2023-as tanévre

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Felvételi 2022/2023-as tanévre

A felvételi eredményt a mai napon (március 2.) 16 óra után tekinthetik meg a honlapunkon!

 

Szeretettel üdvözöljük leendő felvéteilzőinket és leendő diákjainkat!

Reméljük, idén korlátozások nélkül, zavartalanul megtarthatjuk a felvételivel kapcsolatos összes eseményünket.

A felvételiket megelőzően minden továbbtanulásra készülő fiatal és szüleik arra törekednek, hogy minél pontosabb információk birtokában a lehető legjobb döntést hozzák a továbbtanulással kapcsolatban. Szeretnénk ehhez a döntéshez segítséget nyújtani.

Ennek egyik eszköze nyílt napunk, amely során betekintést kínálunk hétköznapi életünkbe minden érdeklődő számára.

Másfelől szeretnénk minden olyan statisztikát megosztani az érdeklődőkkel, amelyek ezt a tájékozódást segíthetik.

Iskolánk tantárgyi átlageredményei az elmúlt években. (Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az átlagok folyamatosan javulnak és ez nem egyre engedékenyebb osztályozási gyakorlatunk eredménye, hiszen akkor az érettségi eredmények mást mutatnának)

Érettségi átlageredményeink

Az utolsó néhány év országos kompetenciaméréseinek eredménye. (Itt szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy iskolánk messze az országos szakgimnáziumi átlag felett teljesít. Alapvetően humán beállítottságú intézményként a szövegértés területen még a gimnáziumi országos átlagot is meghaladjuk, de matematikából is csak kevéssel a gimnáziumi országos átlag alatt teljesítünk.)

Visszatérő kérdés: hogyan alakul a leendő kilencedikesek órarendje. Itt megtekinthetik a 9. évfolyam általános órarendjét, a legjellemzőbb hangszeres szakon tanuló diák szempontjából.

A közismeret szép eredményei mellett természetesen még nagyobb figyelmet kapnak a szakmai tárgyak eredményei. Ennek értékeléséhez ajánljuk az országos és nemzetközi versenyeken elért eredményeinket:

Versenyeredmények 2020/2021

Versenyeredmények 2019/2020

Versenyeredmények 2018/2019

Versenyeredmények 2017/2018

 

Ugyanígy figyelmükbe ajánljuk beiskolázási statisztikánkat:

Továbbtanulás 2021

Továbbtanulás 2020

Továbbtanulás 2019

Továbbtanulás 2018

A nyílt nap során lehetőség nyílik majd arra is, hogy minden olyan kérdésre választ kaphassanak egy szülői fórum keretében, addig megválaszolatlan maradt, viszont a leginkább jellemző kérdésekre megpróbálunk már előre válaszolni itt.

Végül szeretnénk kiemelni, hogy a bemutató filmeket, az órák felvételeit hangkultúra szakos növendékeink készítették! Ezért nem csak köszönettel tartozunk nekik, hanem nagyon büszkék is vagyunk rájuk! A virtuális sétát pedig volt növendékünk, Fodor Benedek, az Óbudai Egyetem hallgatója készítette, neki külön is köszönjük elkötelezett munkáját!

 

Bővebb információkat az alábbi linken is olvashat…

 Általános felvételi információk

Előfelvételi információk

Segítség a szolfézs felvételihez

Visszaugrás a navigációhoz